lauantai 8. lokakuuta 2011

Metsänpeikko mätsäreissä

Tänään siis KJR:n järjestämä Match Show Anjalan maatiksella. Näyttelypaikalle matkaa meiltä alle 10 km joten ihan tämmöinen pikku retki vain :) Ministeri näytti hurjassa talvikarvassaan ja pörrötukassaan lähinnä metsänpeikolta, jota sitten eilen illalla ja tänään aamulla yritin pintapuolisesti siistiä edes astetta asiallisemman näköiseksi. Itse heittäydyin ihan villiksi ja ajattelin edustaa hevosenkin edestä, vetäisin jakun päälle, kun ei aina jaksa tylsää tikkiliivilinjaakaan pitää yllä.

Jos vielä Sipoon ja Lappeen näyttelyiden jälkeen valittelin Minin huonoa vireystilaa (jotain iilimadon ja kyntöruunan välimaastosta), täytyy kyllä sanoa että parissa viime näyttelyssä se on saanut juonenpäästä kiinni vähän liikaakin :D Näyttelypaikalle saapuessa se vain tanssi ja pörisi, eikä olisi malttanut kävellä askeltakaan. Oli pakko käydä ottamassa kentän viereisellä tiellä pari hiittiravipätkää jotta se sai vähän purkaa energiaansa. Kehään päästessä käynti oli jo vähän rentoutunut ja muutenkin Mini käyttäytyi hienosti. Ei vaan meinaa enää ravi kolmiolle mahtua, että saisi moottorin kunnolla käyntiin..

Arvostelu kuului seuraavasti:
Erittäin hyvin kehittynyt
Hyvä ratsuhevostyyppi
Kaunis pää
Käynnissä ahdas edestä
Hyvä lennokas ravi


Vaaleanpunainen ruusuke eli I palkinto seurauksena :) Sitten vain odottelemaan loppukehää, siinä vierähtikin tovi kun esiinnyimme numerolla 2.. Loppukehästä saimme vielä näyttelyn parhaan varsan erikoispalkinnon! BIS 1 tosin oli samaa ikäluokkaa oleva Ryhlyn Nokipoika, joten käytännössähän olimme toiseksi paras varsa kuitenkin..

Ei muuta kuin nokka kohti kotia sitten, Mini meni traikkuun taas kerran ihan sujuvasti ja kotona oltiin yhdessä hujauksessa. Olikohan näyttelykausi tässä, vai pitäisikö sinne Vermon valtakunnalliseen vielä lähteä.. Hmm.. Kuukauden päästä tuon karvan alta tuskin löytää enää varsaakaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti